Три интересни акции преди отварянето

През вчерашната сесия акциите на ADIL се покачиха рязко с около +30%. Това беше трети пореден “зелен ден” за компанията. Около $7.50 купувачите загубиха интерес и много от тях затвориха дългите позиции, в следствие на което цената се понижи рязко в края на сесията. Тъй като наблюдавахме акциите на ADIL, може да кажем, че не забелязахме някаква сериозна съпротива около $7.50, ако цената отново атакува вчерашния high и видим увеличаване не е изключено ралито да продължи. Така или иначе към момента на pre-mrkt се вижда слаба активност и ADIL ще отвори с низходящ гап. Цената тества подкрепата около $5.70 и на самото отваряне това ще бъде ключово ниво.

Висока активност на pre-mrkt за WATT, най-вероятно след отварянето ще наблюдаваме засилена волатилност. При преодоляване на зоната около $6.20 е много вероятно днес цената да достигне $7 и нагоре. Идеален вариант ще бъде ако нивото от $6.20 бъде преодоляно още в първите 30 мин. след отварянето и след това цената се задържи над pre-mrkt high. По отношение на шорт позициите сме по-скоро скептични. Но ако принтовете покажат агресивен натиск от страна на продавачите цената е много вероятно да затвори възходящия гап и да се задържи около $5.00. Има и положителна новина за компанията. Energous Corporation обяви, че е получила лиценз от FCC за Delight PSAP hearing device. Цялата статия тук.

Корекцията при RCII вчера за пореден път подхрани купувачите. Цената около $16.70 беше крайната точка и отново прибирането на печалбите към края на сесията оказаха сериозен натиск. През днешната сесия изглежда по-вероятно да останем под вчерашния high и акциите на Rent-A-Center да се търгуват в диапазон или на отрицателна територия. Подкрепата около $16 ще бъде ключова за първите 30 мин. на днешната сесия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *