Кое ни отличава

Ние можем да ви съдействаме за получаването на достъп до утвърденa платформa за търговия с "Direct market access" като Sterling Trader Pro. Тя е предпочитана от хедж фондове и големи екуити проп фирми като Avatar securities, SMB capital, Chimera securities и др. Това не е Форекс или CFD търговия, ние знаем, че пари не се изкарват на платформи с два бутона.
Чрез използването на професионален софтуер вие получавате директен достъп до борси като NYSE, NASDAQ и AMEX, включително и OTC. Можете да търгувате с "penny stocks" и да купувате милиони акции за центове, можете да скалпирате десетки сделки на ден за един цент движение на супер ликвидни тикери като Banc of America (BAC) или City Group (C), да участвате в IPO на перспективни компании или да инвестирате в реални активи на технологични гиганти, за да получавате дивиденти. Всичко това е възможно на едно място!

Предимства

Нашите партньори предоставят платформата Sterling Trader Pro за първи път в България при изключително достъпни условия. Структурата на комисионни започва от $0.0030 за акция, конкурентна цена в световен мащаб. Стандартното изискване за откриване на сметка е минимум $25 000 “Pattern Day Trader”, докато чрез нашите партньори, минимума е $2000.
Достъп до над 12 000 инструмента сред, които:
  • повече от 12 000 акции, включително и OTC  сектора.
  • над 1900 ETF фондове
  • над 200 ETN’S
  • търговия с опции на повечето акции, ETF и ETN
"Direct market access" пълен достъп до Order Boock, Block ticker alert, Level 2 на цената и Time & Sales. Това ви дава възможност да виждате обемите на Bid и Asck в дълбочина, да откривате скрити ордери или да проследявате прехвърлянето на пакети акции с големи обеми. Всеки професионален Day Trader или Scalper задължително трябва да има достъп до тази информация.
Посредством нашите партньори, получавате достъп до над 100 ECN системи, Smart Orders и Dark Pools. Имате свободата сами да избирате по какъв начин да пласирате поръчките си. Различните ECN системи изплащат Rebates за Add liquidity или Remove liquidity. Това ви дава възможност да изкарвате пари без промяна в цената, известно още като Scalping for Rebates. Благодарение на изключително ниските комисионни активните трейдъри имат възможност за Market making.