Real Traders

Нашата цел е да популяризираме сред индивидуалните трейдъри в България търговията с акции на щатски фондови пазари. За целта предлагаме уникалната възможност да станете част от нашата група. Нашите партньори предлагат утвърдени платформи за търговия, предпочитани от хедж фондове и големи екуити проп фирми като Avatar securities, SMB capital, Chimera securities и др. Не губете повече време и пари на Форекс, CFD и платформи с два бутона, започнете да търгувате професионално на реални пазари и лицензирани борси с реални активи за реални печалби.
Посредством нашите партньори, получавате качествени услуги и достъп до едни от най-големите, най-динамичните и интересни пазари в света. Всеки ден има поне 5 инструмента, които се покачват с над 40% в рамките на една търговска сесия. Чрез нашите услуги получавате директен достъп до борси като NYSE, NASDAQ, AMEX, BATS и др. Получавате достъп до OTC сектора. Можете да търгувате с "penny stocks" и да купувате милиони акции за центове, можете да скалпирате десетки сделки на ден за един цент движение на супер ликвидни тикери като Banc of America (BAC) или City Group (C), да участвате в IPO на перспективни компании или да инвестирате в реални активи на технологични гиганти, за да получавате дивиденти. Всичко това е възможно на едно място!

Нашите предимства

Нашите партньори предоставят платформите Sterling Trader Pro и Lightspeed Trader за първи път в България на изключително достъпни цени. Стандартното изискване за откриване на сметка е минимум $25 000 "Reg-T / Cash Account Minimum", докато чрез тях, минимума е $2000. Това са едни от най-добрите платформи с директен достъп за активен Day Trading и Scalping. При тях ще откриете и платформи за начинаещи. Те са осезаемо по-евтини и въпреки това притежават нужната функционалност за пълноценен трейдинг. Подходящи са за новобранците, които са в процес на подготовка или все още не изкарват регулярни доходи. Също така предоставят личен риск-мениджър.  
Ставайки част от нашата група, Вие получавате достъп до над 12 000 инструмента сред, които: повече от 12 000 акции, включително и OTC  сектора. над 1900 ETF фондове над 200 ETN'S Предоставяме търговия с опции на повечето акции, ETF и ETN. Нашите комисиони започват от $0.0030 за акция или $3 за 1000 акции, това ги прави най-ниските на българския пазар. Благодарение на технологията Smart Routing (Dark Pools) клиентите ни не плащат за ECN системи, което допълнително спестява разходи по търговията.

Prop Trading