Amazon и Walmart след “Черен петък”

Amazon, Walmart, Macy’s, Target Тези търговци на дребно ще бъдат във фокуса на трейдърите днес. Очакват се по-високи приходи след истерията около “Черния петък”. Предварителните отчети показват по-висока активност от всякога при онлайн пазаруването.

General Motors Има вероятност днес автомобилния гигант да обяви закриването на основен монтажен завод в Онтарио. Това би отключило разпродажби през днешната сесия.

Campbell Soup Производителя на храни е близо до сключване на сделка с Third Point. Сделката би добавила двама кандидати от Third Point към борда на директорите. Според източника, сделката за сега не е финализирана, въпреки всичко ще наблюдаваме движението на акциите днес.

Logitech Компанията е приключила разговорите около придобиването на Bluetooth производителя Plantronics (PLT). Преди време Ройтерс съобщиха за такъв разговор и тогава от Logitech потвърдиха, че водят преговори, но тогава завършиха с неуспех.

AT&T, Comcast, Charter Communications и Dish Network Тези компании са сред кабелните и сателитноте доставчици, които ще изплащат обезщетения заради технически проблем по време на голф мача между Тайгър Удс и Фил Микелсън. Потребителите са били заплатили по $19.99, за да гледат мача, но уви, това не се е случило.

Nvidia – Credit Suisse започна да подкрепя производителя на графични чипове с “по-висок” рейтинг, като каза, че неотдавнашното спадане на акциите е привлекателно място за покупки, дори при най-лош сценарии на приходите.

Cleveland-Cliffs – Минната компания обяви нова програма за обратно изкупуване на акции в размер на 200 милиона долара.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *